Gebruik je op dit moment een portemonnee die vol zit met pasjes, met briefgeld, met munten en je huissleutel? Dat kan waarschijnlijk beter. Hier 5 redenen om zo min mogelijk pasjes mee te nemen.

Vier pasjes zijn vaak al meer dan genoeg

Je hoeft minder te zoeken

De eerste reden is een heel praktische: je hoeft minder te zoeken. Sta jij wel eens in de rij, en als je aan de beurt ben kan je je pasje niet meer vinden. Het zijn er zo veel! Met minder pasjes heb je dat probleem niet meer. Je hebt altijd precies de juiste bij je, en je hoeft niet meer te zoeken.

Je hoeft minder mee te nemen

Ga je een dagje weg? Heb je alles bij je? Als dan ook nog een volle portemonnee mee moet dragen, daar word je niet blij van. Met minder pasjes in je portemonnee, heb je minder om mee te nemen. En vaak werkt dit ook nog door op de andere spullen: je bekijkt alles wat kritischer, vaak kan je nog meer weglaten!

Je portemonnee zit niet in de weg

Stop je je portemonnee in je broekzak? Vaak heb je daar nog veel meer in zitten: sleutels, mobiel, oordopjes enz. Daar wil je het liefst zo min mogelijk bij hebben. Door precies de juiste hoeveelheid pasjes mee te nemen, heb jij geen last meer van een te volle broekzak.

Het zorgt voor een opgeruimd gevoel

Altijd al wat meer minimalistisch willen leven? Door minder pasjes mee te nemen zorg je ook voor een leger hoofd. En dat is af en toe erg fijn.

Het maakt je stijlvoller

Je wilt niet dat je precies moet betalen en je krijgt je portemonnee niet uit je broekzak. Met een volle portemonnee gebeurt dat toch nog erg vaak.

En eigenlijk is dat geen gezicht: een maatpak aangetrokken, en met moeite een portemonnee uit je broek halen. Door een slanke portemonnee, waar precies genoeg pasjes in kunnen, te gebruiken, kom je direct eleganter over.

Bonustip

Hoe doe je dat nu? Minder pasjes meenemen?

Onze tip: zoek uit welke pasjes je vandaag nodig hebt. Vaak zijn dat er niet meer dan drie. Stop deze pasjes in je Ruvay Aneto, en je bent klaar voor vandaag!

Ontvang €7,50 korting!

Abonneer je op Ruvay News en ontvang elke week waardevolle informatie.

We sturen je uiteraard geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Category
Tags

No responses yet

    Geef een reactie