Bestellen en verzending
De lederen producten die te koop zijn in de webshop zijn al vervaardigd. Na de bestelling worden deze de volgende werkdag verzonden naar het opgegeven adres. In de meeste gevallen zal de bestelling binnen 2-3 werkdagen bezorgd worden.
De bestelling wordt bezorgd door DPD, omdat DPD onze pakketten 100% CO2 neutraal bezorgt.

Afhalen
De bestelling is ‘s avonds dezelfde dag op te halen tussen 18.00u en 20.00u onder de volgende voorwaarden:

  • Alleen op werkdagen
  • De bestelling is voor 15.00u gedaan.
  • Vul als kortingscode bij uw bestelling ‘ophalen‘ in. Dit zorgt ervoor dat u geen verzendkosten betaalt, en wij weten dat u het kunt ophalen.
  • U kunt het pakket ophalen op ons adres: Kleuterstraat 21 4051BS Ochten.
  • Neem als aankoopbewijs de factuur digitaal of geprint mee.
  • Als u niet tussen 18.00u en 20.00u dezelfde dag bent geweest, nemen wij contact met u op.

Betaling
Op dit moment accepteren we verschillende betaalmethoden. Als u uw product besteld, kunt u bij betalen zien welke betaalmethoden beschikbaar zijn.

Retour
Indien u uw product retour wilt sturen, kunt u dat inclusief reden doen naar ons adres: Kleuterstraat 21 4051BS Ochten. Het product mag niet gebruikt zijn. U dient uw retourzending zelf te betalen. We storten na het ontvangen van uw retourzending binnen 10 werkdagen het bestelbedrag exclusief verzendkosten terug.
Indien wij de reden van retour niet ontvangen hebben, hebben wij het recht het geld niet terug te storten, met een maximale tijd van 6 maanden.

Lederen producten
Onze lederen producten zijn volledig handgemaakt. Dit zorgt voor hoge kwaliteit. Desondanks kan het voorkomen dat er een fout in zit. U kunt dat bij ons melden door ons een bericht te sturen via WhatsApp of sms op nummer 06 837 880 27, of een mail sturen naar help@ruvayleathergoods.com. Dan proberen we samen, de gebruiker en Ruvay Leather Goods, een oplossing te vinden.

Waarschijnlijk wijkt het product in geringe mate af van de afbeelding. Dit komt doordat leer een natuurlijk materiaal is, en hierdoor is elk product uniek.

Toepassing
Deze voorwaarden zijn van toepassing op elk besteld product. Door een product te kopen bij Ruvay Leather Goods, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op twee partijen: de gebruiker en Ruvay Leather Goods.

Ontvang €7,50 korting!

Abonneer je op Ruvay News en ontvang elke week waardevolle informatie.

We sturen je uiteraard geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.