Smith’s Leather Balm

12,00

Een volledig veilig en duurzaam leeronderhoudsproduct. Veilig om met de hand aan te brengen.

Zonder schadelijke chemicaliën of twijfelachtige ingrediënten.

Daarom wordt biologische cacaoboter als basis gebruikt, die smelt bij contact met de huid en de handen niet te vettig of plakkerig laat aanvoelen.

Wanneer je Smith’s Leather Balm hebt aangebracht kun je de restanten in je huid wrijven; het zit vol vitamines en voedt je huid.

Op voorraad

Beschrijving

Bij Smith’s All Natural weten ze goed wat ze maken. Daar hoeven wij niets aan toe te voegen:

 

Ons recept is geen geheim, we zijn er trots op. Elke partij Smith’s is handgemaakt in Maine van 3 volledig natuurlijke ingrediënten.

We beginnen met 100% organische cacaoboter. Biologische cacaoboter wordt niet vaak gebruikt voor lederverzorging vanwege de hoge kosten. Het is een van de meest gewilde ingrediënten geworden in natuurlijke cosmetica en huidverzorgingsproducten. Cacaoboter is rijk aan vitamine E en bevat natuurlijke antioxidanten die vroegtijdige veroudering en aantasting tegengaan.

Vervolgens voegen we 100% biologische bijenwas toe. Biologische bijenwas is veiliger en effectiever dan andere barrièrecrèmes zoals vaseline, die schadelijke chemicaliën bevatten die stiksels kunnen beschadigen. Het werkt als een natuurlijke waterwerende laag, sluit het leer af en beschermt het tegen ruwe weersomstandigheden. Bovendien werkt bijenwas als een vochtinbrenger, die stijf, stug leer verzacht.

Tenslotte introduceren wij 100% zuivere zoete amandelolie. Zuivere zoete amandelolie is rijk aan vitamine A, E en B. Het is een veelgebruikt ingrediënt in natuurlijke gezondheids- en schoonheidsproducten. Het is hypoallergeen en veiliger dan minder dure alternatieven.  Het heeft vele voordelen voor de gezondheid en het verbetert het uiterlijk en het gevoel van lederwaren.

Dat is het. Geen dierlijke vetten, synthetische verbindingen, conserveringsmiddelen of producten op basis van aardolie. Alleen de veiligste, hoogste kwaliteit en natuurlijke ingrediënten.

 

Hoe werkt het?

Hier zijn de instructies voor het aanbrengen op leer:

Smith’s Leather Balm herstelt, beschermt en conserveert alle gladde lederwaren. Zorg er eerst voor dat uw lederwaren schoon en droog zijn. Test vervolgens een kleine hoeveelheid Smith’s Leather Balm op een verborgen stukje leer om de resultaten te testen. Begin met een heel klein beetje – een beetje doet al veel.

Wij vinden dat lederbalsem het best met de hand kan worden aangebracht en in het leer worden gemasseerd, maar een doek of borstel werkt ook.

Leder is poreus en begint de natuurlijke oliën in Smith’s Leather Balm onmiddellijk te absorberen. Dit betekent dat lichtere tinten leer van nature wat donkerder kunnen worden. De meeste lederwaren worden niet donkerder dan hun oorspronkelijke kleur en worden na verloop van tijd weer lichter. Beperk het donker worden door met een kleine hoeveelheid te beginnen. Met een beetje kom je echt een heel eind. Verspreiden met een paardenharen borstel of doek indien gewenst.

Breng Smith’s Leather Balm indien nodig opnieuw aan om uw favoriete lederwaren te herstellen, te beschermen en de levensduur ervan te verlengen.

Ontvang €7,50 korting!

Abonneer je op Ruvay News en ontvang elke week waardevolle informatie.

We sturen je uiteraard geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Smith’s Leather Balm” te beoordelen