Zoals u weet zijn wij als Ruvay Leather Goods gestart met onze eerste lancering op 13 augustus. Vanaf die datum ging onze website open, en kon u al onze producten bekijken. Maar op dat moment hadden we nog geen betaalmethodes toegevoegd. En daar is nu verandering in gekomen.

Vanaf nu zijn er verschillende betaalmethodes beschikbaar. We hebben gekozen om meerdere soorten betaalmethodes mogelijk te maken, zodat u het best geholpen wordt. Omdat u op deze manier de voor u prettigste betaalmethode kunt gebruiken. Dit is gedaan voor uw gemak.

Ik wil u helpen bij het kiezen van de juiste betaalmethode, en dat doe ik door ze allemaal even langs te gaan.

iDeal
iDeal is een in Nederland zeer veel gebruikte betaalmethode. Deze manier om te betalen is zeer gebruiksvriendelijk, veilig, eenvoudig en snel. Nadat u iDeal als betaalmethode heeft gekozen wordt u doorgeleid naar uw bank. U kunt met de app van uw bank betalen, of op de manier die u altijd gebruikt bij online betalingen. En u heeft uw bestelling geplaatst.

Creditcard
Vindt u het prettiger om met uw creditcard te betalen? Ook dat kan. Het betalen met creditcard wordt erg veel gebruikt, omdat het zo eenvoudig en snel werkt. U voert de benodigde pasgegevens in, en uw bestelling is geplaatst.

Bankoverschrijving
Betaalt u het liefst met een bankoverschrijving? Uiteraard ondersteunen wij deze betaalmethode ook. Nadat u deze betaalmethode heeft gekozen krijgt u een email met de instructies en gegevens die u kunt gebruiken om de betaling per bank over te schrijven. Zodra u dat heeft gedaan is uw bestelling geplaatst.

Bancontact
Bancontact is een betaalmethode die vooral in België wordt gebruikt. Deze betaalmethode komt het meest overeen met iDeal. Ook met deze betaalmethode wordt het geld direct overgemaakt, en daarmee is uw bestelling geplaatst.

Zoals u ziet zijn er al zeer uiteenlopende mogelijkheden om uw bestelling te betalen. Maar om het nog completer te maken introduceren wij binnenkort nog meer betaalmethodes. Welke dat zijn, maken we te zijner tijd bekend.

Bedankt voor uw interesse in dit artikel. Wilt u laten weten wat u er aan heeft gehad? Geef dan een reactie op dit bericht. Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? U kunt contact opnemen met ons, of uw vraag stellen als reactie op dit bericht.

Ontvang €7,50 korting!

Abonneer je op Ruvay News en ontvang elke week waardevolle informatie.

We sturen je uiteraard geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Category
Tags

No responses yet

    Geef een reactie