We geven niet alleen 10 jaar productgarantie

Naast onze 10 jaar productgarantie geven we ook procesgarantie, en extra garanties! Bekijk hieronder hoe het werkt, en hoe je het kan gebruiken.

10 jaar productgarantie

We zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten. We geloven zelfs zo in onze producten, dat we een garantie geven van 10 jaar.

Onze lederen producten worden allemaal in Nederland, met de hand vervaardigd. Dit betekent, naast een hogere kwaliteit, dat elk product extra gecontroleerd wordt. Hierdoor worden fouten tot een minimum beperkt.

Hoe werkt de garantie?

Als je een product hebt ontvangen, met een duidelijk Ruvay logo erop, heb je automatisch recht op een garantie van 10 jaar. Je hebt wel een aankoopbewijs nodig van het product, zodat wij weten of het product binnen 10 jaar geproduceerd is.

Als je Ruvay product kapot is gegaan bij normaal gebruik* binnen 10 jaar, stuur dan een mail naar wim@ruvayleathergoods.com. De mail moet de volgende elementen bevatten: Een duidelijke beschrijving van het mankement, een of meerdere foto’s met de schade en een foto of bijlage van de factuur of bon.

Zodra we je mail ontvangen en bevestigd hebben, kan je het product opsturen naar ons.

*wanneer heb je geen recht op garantie?

We kunnen helaas geen garantie geven bij de volgende gevallen:

  • Het product is opzettelijk kapot gemaakt, zonder duidelijke slijtage door het gebruik (wij kunnen dat goed beoordelen).
  • Het product is ouder dan 10 jaar. Wel kunnen wij je portemonnee repareren, maar dit valt niet onder de garantie. (In dat geval kunnen wij wel aanbieden om het product van jou te kopen, zodat wij het een tweede leven kunnen geven)
  • We kunnen ook helaas geen garantie geven op de lijm. Omdat deze lijm milieuvriendelijk is, lost deze lijm ook op in water. Als je portemonnee in het water is gevallen, of volledig nat is, zal de lijm oplossen en zullen de randen niet meer strak op elkaar zitten. De stiksels houden de lagen leer wel goed aan elkaar, maar de randen zullen verder open gaan staan. Daarop kunnen we geen garantie geven.


Procesgarantie

Bij Ruvay is het vervaardigen van producten een proces waarbij erg veel controle plaats vindt. Elke portemonnee wordt gecontroleerd op mankementen, op ontwerpfouten en nog veel meer. Hierdoor is elk product dat in de winkel verschijnt perfect.

Mocht er toch een product zijn dat niet voldoet aan jouw verwachtingen, dan zijn er twee scenario’s mogelijk:

  • Het product is anders dan besteld

Als je een ander product ontvangt dan je besteld hebt, ontvang je van ons gratis het juiste product. Wij komen direct naar je toe om het juiste product te brengen. Mail ons, en we lossen het direct voor je op.

  • Het product is niet goed

Als het product toch een productiefout bevat, mail ons direct. Daarna komen wij het product gratis verwisselen voor een goed product. Is het product niet meer leverbaar? Dan maken we het product speciaal voor jou, en ontvang je het zo snel mogelijk nadat het verzonden is. 


Extra garanties

We zijn overtuigd van onze producten. Hieronder een antwoord op de mogelijke vragen die je hebt. 

  • Gaan mijn pasjes niet kapot door het ontwerp van de portemonnee?

We testen al onze producten uitgebreid op verschillende punten. Bij de Ruvay Aneto zelfs meer dan een jaar. Dit zorgt ervoor dat we zeker weten dat onze producten goed zijn. De pasjes die je in je portemonnee stopt gaan niet kapot. Heb je toch schade aan je pasjes, en denk je dat het door je portemonnee komt? Mail dan naar corstian@ruvayleathergoods.com en we zorgen voor een goede oplossing.

  • Ik heb mijn pakket nog steeds niet ontvangen.

We verzenden onze pakketten via DPD. Dit doen we omdat we CO2 neutraal willen versturen. Als we het pakket afgeleverd hebben aan DPD, is het de verantwoordelijkheid van DPD om je pakket op tijd af te leveren. Neem contact met ons op (corstian@ruvayleathergoods.com), zodat wij met DPD in gesprek kunnen gaan.

  • Wat als ik na 5 jaar een nieuwe portemonnee wil?

We maken onze portemonnees zo, dat deze zo lang mogelijk mee gaan. Wil je al snel een andere portemonnee? Wij kopen je oude portemonnee terug na een taxatie, en jij kan een andere portemonnee uitzoeken! Ook kunnen we met jou een gepersonaliseerde portemonnee samenstellen. Mail naar corstian@ruvayleathergoods.com om je oude portemonnee te verkopen aan Ruvay.

  • Ik wil mijn product retour sturen.

Voor het retour sturen van je product, verwijzen we je naar onze retourpagina.


Ontdek de Ruvay Aneto met 10 jaar garantie

Ontvang €7,50 korting!

Abonneer je op Ruvay News en ontvang elke week waardevolle informatie.

We sturen je uiteraard geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.