Op al onze producten zit standaard 10 jaar garantie. We hebben daar een heel belangrijke en logische reden voor.

Sinds de start van Ruvay wisten we het al: we willen hoogwaardige lederen producten maken, gemaakt met aandacht voor het milieu. We wilden de natuur beter achterlaten dan het was.

En daar staan we nog steeds achter. We staat er volledig achter. En dat willen we ook uitstralen, niet alleen met ons bedrijf, maar ook met onze producten.

We maken al onze producten van hoge kwaliteit leer. Dit leer gaat over het algemeen heel lang mee. Hierdoor geven we ook 10 jaar garantie. Omdat we geloven dat al onze producten binnen 10 jaar niet kapot gaan.

We geven 10 jaar garantie om meerdere redenen.

We maken alle producten met de hand. Hierdoor hebben we de kwaliteit zelf -letterlijk- in handen. Ook maken we al onze producten met hoogwaardig leer. Hierdoor worden alle producten erg stevig.

Al onze andere materialen, zoals draad, zijn ontzettend stevig. Dit draad is niet kapot te krijgen, en daarom gebruiken we het voor onze producten.

Kortom: onze producten zijn van zo’n hoge kwaliteit, dat we 10 jaar garantie kunnen geven.

Een voorbeeld van zo’n product is de Ruvay Aneto.

Een portemonnee die wél gemaakt is van hoogwaardig leer, dat lang mee gaat. Leer dat jaren mee kan, en geen problemen heeft met de meest uiteenlopende werkzaamheden. Een portemonnee die gemaakt is met aandacht, met de hand. Waarbij de controle goed is, en alleen het beste van het beste de werkplaats mag verlaten. De portemonnee waarbij drie dingen belangrijk zijn: Kwaliteit, duurzaamheid en stijl. En dus uiteraard ook met 10 jaar garantie.

Ontvang €7,50 korting!

Abonneer je op Ruvay News en ontvang elke week waardevolle informatie.

We sturen je uiteraard geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Category
Tags

Comments are closed