We hebben onderzoek gedaan naar de problemen die voorkomen bij de meeste portemonnees. Wat zijn deze problemen? Er waren verschillende dingen die opvielen tijdens het onderzoek. En de problemen die mensen ondervinden, zijn ook erg uiteenlopend.

Toch is er een belangrijk probleem dat heel veel mensen noemen.

Dit probleem wordt ook op heel veel verschillende websites genoemd.

En dat is: de kwaliteit. Veel portemonnees gaan snel kapot. Dit wordt heel veel genoemd door gebruikers, en is een opvallende klacht. Want ook deze portemonnees zijn van leer. En leer heeft toch het imago dat het sterk en goed is. Terwijl hiermee blijkt dat dit niet altijd het geval is.

Maar waarom gaan de meeste portemonnees dan zo snel kapot? Waarom zijn de meeste portemonnees van lage kwaliteit?

Dit komt door de manier van produceren, en het materiaal dat gebruikt wordt. De meeste portemonnees worden niet met de hand, maar (deels) met machines gemaakt. Ook wordt meestal een draad gebruikt dat van lage kwaliteit is, hierdoor scheuren de stiksels snel.

Ook het materiaal kan invloed hebben op de kwaliteit. De meeste portemonnees worden namelijk van goedkoop, dun leer gemaakt. Dit dunne leer is niet alleen goedkoop, maar ook van lage kwaliteit. Hierdoor scheurt het snel. Ook worden veel andere materialen, zoals plastic, toegevoegd aan de portemonnee, omdat het de portemonnee goedkoper maakt.

Kortom: Het materiaal is van slechte kwaliteit, en de portemonnees worden met weinig aandacht geproduceerd. Wat is de oplossing hiervoor?

Een portemonnee die wél gemaakt is van hoogwaardig leer, dat lang mee gaat. Leer dat jaren mee kan, en geen problemen heeft met de meest uiteenlopende werkzaamheden. Een portemonnee die gemaakt is met aandacht, met de hand. Waarbij de controle goed is, en alleen het beste van het beste de werkplaats mag verlaten. En wat is deze portemonnee? Dit is de Ruvay Aneto. De portemonnee waarbij drie dingen belangrijk zijn: Kwaliteit, duurzaamheid en stijl.

En daarbij: we leveren op elk product standaard 10 jaar garantie.

Ontvang €7,50 korting!

Abonneer je op Ruvay News en ontvang elke week waardevolle informatie.

We sturen je uiteraard geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Category
Tags

Comments are closed