De portemonnee voor de stijlvolle man. Voor de man die kwaliteit heel erg belangrijk vindt. Zo belangrijk, dat alles wat hij koopt heel lang mee moet gaan.

Maar de meeste portemonnees die tegenwoordig op de markt zijn, zijn helemaal niet zo goed. Ze zijn vaak gemaakt om de meest goedkope manier. Niet op de meest duurzame manier, en niet op de meest sterke manier. Nee, het gaat erom dat er veel verkocht wordt, en het liefst zo vaak mogelijk.

Ook dus niet op de meest duurzame manier. Duurzaam in de breedste zin van het woord. Slechte arbeidersomstandigheden, milieuonvriendelijke looimethoden, en van goedkoop leer, waardoor het niet lang mee gaat, en snel kapot gaat.

Veel portemonnees gaan dus snel kapot. Maar jij bent op zoek naar een portemonnee die dat niet gaat. Een portemonnee waar je over 10 jaar nog steeds heel veel plezier van hebt. En mooier wordt met de jaren.

Wat is de oplossing voor jou?

Een portemonnee die wél gemaakt is van hoogwaardig leer, dat lang mee gaat. Leer dat jaren mee kan, en geen problemen heeft met de meest uiteenlopende werkzaamheden. Een portemonnee die gemaakt is met aandacht, met de hand. Waarbij de controle goed is, en alleen het beste van het beste de werkplaats mag verlaten. En wat is deze portemonnee? Dit is de Ruvay Aneto. De portemonnee waarbij drie dingen belangrijk zijn: Kwaliteit, duurzaamheid en stijl.

En daarbij: we leveren op elk product standaard 10 jaar garantie.

Ontvang €7,50 korting!

Abonneer je op Ruvay News en ontvang elke week waardevolle informatie.

We sturen je uiteraard geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Category
Tags

Comments are closed